Gothersgade 141, 1 - 4Ugens loppefund #1 – Amalie Ancher
Mine smykker

Ugens loppefund #1


Forår = godt vejr = loppemarkeder = gode fund.
Jeg har altid elsket at gå på loppemarkeder. Da jeg var barn var det Bratz og Playmobil, der fangede mit åsyn. Det blev gradvist byttet ud med service, møbler og tøj.
Jeg vil gerne have indført nogle faste indlæg på bloggen, som kommer op på faste dage og “Ugens loppefund” kunne sagtens være blandt sådan et.
I dag fandt jeg ovenstående ting pånær trøjen.
Stentøj generelt deler nok vandende, men jeg synes det er super fint og passer til det meste. Jeg er næsten lige begyndt at drikke the og manglede derfor en thekande. Denne er virkelig fin med det gule låg..
Jeg har en lille ting for dvd-film og det er ikke fordi, jeg er sådan en type, der partout skal holde fast i “gamle” måder at se film eller høre musik på, næh det er bare min indre hygge-indenfor-i-regnvejr-med-dvd-og-levende-lys, der bliver forelsket, når jeg ser dvd’er på loppemarkeder!

Håber, I synes om idéen med faste indslag?

3 kommentarer

 • Julia M.

  Kan du ikke linke til sweateren? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virkelig god idé med et fast indlæg om loppefund! Jeg ved i hvert fald med sikkerhed, at jeg ikke vil blive træt af den slags 🙂 Det er altid godt med lidt inspiration angående hvad andre kigger efter, når de tager til loppemarked eller går i den lokale genner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Fedt du er med på idéen! Det er så hyggeligt at gå på markeder!

   – Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine smykker