Gothersgade 141, 1 - 4Tanker fra hjertet – Amalie Ancher
Skønhed - favoritter til kroppen

Tanker fra hjertet

Hej og velkommen tilbage eller måske velkommen til, hvis ikke du har besøgt min blog før.
Jeg vil for en god ordensskyld lige præsentere mig kort. Jeg hedder Amalie Ancher, er 22 år gammel og har faktisk haft min blog i over 8 år, men har holdt flere års pause, da jeg hverken har haft lyst eller overskud til at skrive. Det har jeg nu, og jeg er klar til, at fortælle om min til tider udfordrende hverdag og i den sammenhæng, vil jeg også være med til at oplyse og bryde tabuet omkring psykisk sygdom.

Jeg har været flov og skammet mig over mine følelser, handlinger, tanker og ikke mindst min autisme-diagnose som jeg fik stillet i år 2011 altså et år efter, jeg udviklede anoreksi. Først nu efter så mange år har jeg accepteret og forstået, at jeg har autisme. Det er ikke længere noget, jeg skammer mig over, eller skjuler. Det har været en lang rejse, men i dag er jeg glad for, at jeg blev udredt. Det er egentlig en atypisk autisme, der er blevet stillet, fordi jeg har haft en normal opvækst og blandt andet min udvikling som barn, ikke umiddelbart har båret præg af en autistisk adfærd. Men når jeg kigger tilbage på min barndom, er jeg nu helt overbevist om, at min autisme ikke er særlig atypisk. Jeg har altid været anderledes, været meget sensitiv, hurtigt blevet meget træt mentalt og hvis jeg måtte, (som barn) ville jeg have levet af mannagrød. Mine sanseforstyrrelser har altså altid været der, men jeg har aldrig sagt det højt, for jeg ville ikke fremstå anderledes. Jeg har accepteret, at jeg ER anderledes, og det er der ingen skam i.

Jeg vil slutte af for nu og sige tak fordi, du brugte tid på at læse mit lille skriv.
Jeg er at finde på Instagram under navnet @Amalieancher og her er du mere end velkommen til at følge med.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed - favoritter til kroppen