Gothersgade 141, 1 - 4Skønhed – Hår favoritter – Amalie Ancher
En lille update

Skønhed – Hår favoritter

// Davines kobberfarvet hårkur køb // Davines volume shampoo køb // Purely Professionel produkter køb // Klorane tørshampoo køb // Moroccanoil heat protection køb // Moser Protect føntørrer køb // GHD glattejern køb // Mason Pearson børste køb // Mason Pearson kam køb // (Indeholder affiliate)
(Til den detaljeorinterede; jeg beklager det lille hår, der sidder på min kam 😉 )

Jeg er ikke særlig god til at få brugt mine produkter op, før jeg falder for noget nyt, der lyder spændende, men jeg er heldigvis blevet bedre og mere bevidst om at passe på vores jord.
Når det kommer til skønhed, har jeg mine faste favoritter, som jeg altid vender tilbage til. Især Purely Professionels Treatment 1 er jeg svært glad for, så glad at det her faktisk er min 3. tube. Mit hår ligner bogstavelig talt en høstak men Treatment 1 samler det og gør det blødere og så kan jeg egentlig ikke bede om mere. Det sidste arbejder ligger hos mig selv og de vitaminer/næringsstoffer, jeg nok ikke helt får.
Til at få bugt med mit filtrede hår bruger jeg min Mason P børste som jeg fik i fødselsdagsgave for 3 år siden og jeg elsker den stadig. Den er absolut pengene værd, hvis man ligesom jeg, har langt hår med fald/små krøller. Kammen er også super god til hurtigt at rette min midterskilning.
Hvad der ellers er på billederne, er de produkter, jeg bruger i badet, efter badet i håndklædetørt hår, før styling med varme og til slut. Jeg har linket til hvor produkterne kan købes og må hellere lige nævne, at jeg ikke er blevet betalt for at nævne mærkerne – det er skam fra egen lomme og egne erfaringer.

1 kommentar

  • Aly

    Hej Amalie,
    Skylder du Davine hårkuren ud igen, eller lader du den sidde i til næste gang du vasker hår?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille update