Gothersgade 141, 1 - 4Nye køb – COS og øko bh – Amalie Ancher
Hvad min uge gik med #2

Nye køb – COS og øko bh


I sidste uge var jeg i COS i det vildeste haglvejr og måtte beskytte mit hår (lidt sart er man vel) med mit store tørklæde. Jeg søgte ly i COS og kom til at købe nye sorte bukser, 2 par sokker og en paraply og da jeg kom ud, skinnede solen som den aldrig har skinnet før… Typisk. Man kan da kun blive forvirret af vejret i Danmark.
Bh’en er købt i en lille butik, der ligger i Tivoli. Den er ultrablød, lækker at have på og endda økologisk. Boody, hedder mærket der stammer fra Australien. De laver en masse fint undertøj i pæne og neutrale farver både til voksne og børn. Mmm, jeg er fan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad min uge gik med #2