Gothersgade 141, 1 - 4Hvad min uge gik med #2 – Amalie Ancher
Ugens loppefund #1

Hvad min uge gik med #2

Købte årets første danske jordbær og andet godt // Gik ud på vores nye terrasse, der var drivvåd af regn..

Sov hos min søster, og prøvede at give Monty lidt opmærksomhed efter en familieforøgelse, der betyder han ikke længere er enebarn // Min mor og jeg gik en aftentur i Tivoli og spottede rhododendron

Drak min morgenmad, da alt andet var uoverskueligt // Blev en smule rørt ved tanken om hvor meget mine Dr. Martens har oplevet i de 3 år, jeg har haft dem.

En lille kop kaffe måtte da foreviges, det er klart! // Var i Urtehuset på Frederiksberg efter ombygning og kan varmt anbefale at tage et smut forbi for det er virkelig blevet fint, lyst og endnu pænere at se på! Og nå ja, så købte jeg den her frugtpuré, som faktisk ikke smagte særlig godt.

Har skamhørt Beyoncés nye album “Lemonade” på Tidal og især “Sandcastles” er jeg forelsket i. Hun er kunst! Kæmpe anbefaling herfra! // Havde en morgenstund med min nye thekande, cool mint the og en lille jordbæryoghurt

Siden sidste uge har jeg oplevet en del både gode og knap så gode ting, men sådan er livet jo!
Håber I får en skøn uge og at solen kysser jeres kinder :*
Find mig på Instagram – her (@Amalieancher)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens loppefund #1