Gothersgade 141, 1 - 4Hej og velkommen tilbage – Amalie Ancher
Små englebørn

Hej og velkommen tilbage


Hej og velkommen tilbage.
Jeg har været længe, længe væk fra bloggen og meget er sket sidenhen. Jeg har ikke haft overskud til at blogge, selvom jeg har haft lyst og savnet det. Årsagen er, at jeg har en anoreksi at slås med, der dræner mig. Det besværliggøre det en hel del at have en blog og passe på den. Jeg har aldrig fortalt om det før her på min blog, på trods af at jeg har været syg i de 6 år, jeg har haft bloggen.
Det har ikke altid været nemt at være indlagt, boet på bosted og på samme tid skulle tage pæne billeder, skrive tekster og vedligeholde bloggen når min hverdag har været meget anderledes end de flestes og mine omgivelser har været præget af hospitalsvægge og institutionsgulve.
Jeg har været meget privat, da jeg ikke ønsker medlidenhed, at folk skal have ondt af mig eller at man har skulle tage stilling til, hvad jeg kæmper med. Det har ligesom været et frirum for mig, hvor jeg bare har kunne skrive og tage billeder af smukke ting, der også giver mig energi.

Jeg har genfundet lysten og længslen til at blogge er stor, men jeg føler også at jeg er nødt til at være ærlig, fordi det er så stor en del af mig. Man kan ikke holde til at blive ved med at gemme bag sig en facade og tro at det perfekte er det eneste rigtige hele tiden.
Jeg har været og er stadig flov over at have en psykisk sygdom. Det burde ikke være sådan, når alle kan blive ramt.

Jeg skal have fundet mig en måde at skrive på, indhold og hvad jeg vil dele. Min sygdom skal ikke fylde på bloggen, men min dårlige samvittighed vil måske være nemmere at håndtere, når andre ved besked.

Billederne i collagen er fra min Instagram – jeg hedder @Amalieancher

Jeg tager en dyb indånding mens jeg overskrider alle mine grænser og trykker udgiv..
Jeg håber I har lyst til at følge med og hvis I har spørgsmål, må I endelig skrive!

35 kommentarer

 • Katrine

  Hvor er det dejligt du er tilbage! Har savnet din blog!
  Knus en gammel læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Søde Amalie, sikke et stærkt indlæg. Tusind tak for at dele dette med os andre, al held og lykke til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Amalie,
  Jeg ”lider” selv af anoreksi, så kan forestille mig, hvor svært det har været, at skulle dele dette til flere hundrede mennesker.
  Der er heller ikke ret mange, der kender til mit anoreksi, da jeg godt kan lidt alle ikke blander sig, og tror alt muligt om mig, men hvor må det være en befrielse bare at sige det ud. Jeg ville ønske, jeg turde.
  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Det er jeg ked af at høre! Det er bestemt ikke en nem kamp, men jeg har efterhånden erfaret, at det ikke bliver nemmere at gemme sig selv væk!
   Jeg håber, du en dag slipper fri, men først og fremmest håber jeg, at du tør åbne op for andre. Måske det er en start?
   Kæmpe kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaV

  Jeg har længe fulgt med på bloggen og på Instagram. Jeg kender dig ikke personligt, men jeg nyder at følge med i dit poetiske, æstetiske og inspirerende univers, og jeg glæder mig til at følge med her igen. Jeg håber, at du finder en måde at blogge på, som du føler dig tilpas med, så du kan nyde det igen. Bedste hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Ih, er glad for, at du lægger mærke til detaljerne. Det er ofte dem, der siger mest!
   God dag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slørhale

  Jeg læser med som altid – uanset indhold – du finder inspiration i smukke og skønne ting, og det finder jeg inspirerende! Giv den gas, vidunderlige du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Intet har forandret sig hos dig! Du er stadig den samme skønne sjæl! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Amalie. Jeg håber, din glæde ved at blogge kan bringe dig videre på rette vej og skabe en vej ud af sygdom. Du er så kæmpe sej, stærk og fortjener kun det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ihh hvor jeg glæder mig til at følge med igen!!! ❤️
  Du er så mega sej! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor

  Kære elskede skat ! Kæmpe stort skridt du der har taget og åbent og ærligt fortalt om dine mange svære år og delt dine inderste tanker med dine læsere. Det er skønt at læse de positive tilkendegivelser og finde ud af hvor savnet dine søde indlæg har været. Jeg ved disse ord betyder vildt meget for dig, at vide der er nogen som synes du er interessant at følge og har savnet dig, og for mig som din mor, betyder det også rigtig meget, at du bliver påskønnet, for jeg ved om nogen hvor svært dit liv har været og stadig er, men hvem ved om lidt glæde og inspiration fra bloggen måske kan være det der skal være med til at hjælpe dig dig på rette spor. Glæder mig til at læse dine kommende indlæg og se dine fine billeder. Jeg elsker dig skat og er mega stolt af dig og af at du er min datter ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jubiiii. Jaaaah. Skøøøønt…og alle mulige andre positive udsagn :-). Håber det bliver dejligt for dig at skrive igen. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen rasch

  Hej søde mullemor. Hvor er du bare sej. Jeg er utrolig stolt af dig. Knus fra mormor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Rasmussen

  Amalie jeg sidder med tåre i øjnene, du er SÅ sej! Jeg ved at det her har været meget grænse overskridende at slå op, men du gjorde det! Waow.. intet mindre end waow!
  Jeg sender dig en hel masse kærlighed, tanker og styrke. Du fortjener det bedste ❤️
  Kys
  Sara med Z

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg har fulgt med siden du startede og jeg har ligeså længe kæmpet med en spiseforstyrrelse. Jeg genkender skammen du beskriver og jeg kan kun forstille mig hvor angstprovokerende det må være, at udgive ovenstående indlæg. Det er så sejt at du siger det højt. Jeg glæder mig til at følge med og håber at du finder en balance i dit skriverrig der gør, at du har lyst til at fortsætte bloggen. Jeg finder så meget ro i dit æstetiske univers. Kæmpe stort kram her fra, jeg ved hvor dræbende det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Det du skriver, er lige præcis dét, jeg vil opnå med at være åben! Selvom det kan føles som om man er alene i alle de her sygdomstanker, så er der mange andre der føler mange af de samme ting!
   Det rører mig dybt, at du finder ro! At kunne finde ro i ting er en fantastisk evne at besidde! Så fedt at du mærker det!
   Giv dig selv lov til at føle de skønne til livet også bringer!
   Kram og tak fordi du stadig vil læse med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Først stor respekt for dig og dit mod til at dele noget så ømt og privat.
  Har fulgt dig på instagram længe – og din blog endnu længere (før der var noget, der hed bloggersdelight) – og har altid været inspireret af din æstetiske og kreative person.
  Jeg håber, bloggen kan blive det frirum, du ønsker og savner – og vil glæde mig til at følge med!
  Varme tanker og god energi til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Det er så cool, at du har været med helt fra start af! Det er jeg taknemmelig for!
   Et varmt kram får du tilbage :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Så sidder man lige her som storesøster og bliver lidt stolt! Dejligt at du er i gang igen, det er altid god læsning ❤️
  Du er den bedste søster i verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Buhl

  Hvor er du sej Amalie, det kræver mod at stå frem på den måde der! Velkommen tilbage 🙂 glæder mig til at følge med igen. Du har været savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Åh, tak, tak, tak! Det er dejligt at du stadig vil følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er det skønneste væsen Amalie. Kan kun sige skriv, skriv, skriv.. Du fortjener den glæde, det giver at skrive. Det sætter tankerne på vandring, man finder ikke altid svar, men man bliver klogere på sig selv og livet. Jeg vil ihvertfald læse hvert et ord du skriver, du er bare så pisse sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Årh Ida <3
   Skøn kommentar! Husk at det samme gælder for dig! Dejlige du!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie

  Jeg synes du er så mega sej! Jeg glæder mig til at følge med på din blog.

  Alt godt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bene

  Hvor er det fedt du har lyst til at blogge! Jeg har læst din blog siden den var på blogspot, og jeg har altid været så inspireret af dig! Har fulgt med på instagram og altid fået et smil på læben, når du har postet – du må forstå hvor glad jeg er for at din blog stadig lever. Og derudover håber jeg på det bedste for dig og at bloggen kan være med til at fungere som et frirum, både for dig men også for os andre! Knus en, hvis søndag aften blev lidt dejlig og en der er helt vildt med din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Det er så sjovt at tænke på, at du har været med helt fra Blogspot af!
   Mm, bliver helt varm om hjertet! TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold nu kæft hvor er det her bare det mest ærlige jeg længe har læst, du er the realest & kæmpe respekt til dig <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du er så stærk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små englebørn