Gothersgade 141, 1 - 4En lille update – Amalie Ancher
Hvad min uge gik med #3

En lille updateSå gik der lige pludselig 8 måneder, siden jeg sidst har blogget. Tænkte en en lille update, er på sin plads, da meget er sket siden og så alligevel ikke.
Jeg flyttede til Østerbro 1. september i et botilbud for andre unge. Jeg elsker Østerbro og at jeg er så tæt på alt der giver mig energi.
Desværre har jeg været en del indlagt men heldigvis fik jeg lov til at komme med på ferie henover julen (det flotte undervandsbillede med stive nipples er fra ferien) og udskrev mig selv da jeg kom hjem, da jeg ikke kunne overskue, at skulle tilbage til en hverdag uden frihed. Jeg kæmper hver dag med at acceptere en større krop. Jeg har mine gode og dårlige dage og desværre fylder de dårlige mest for tiden.

Det var en meget kort update og hvis I brænder inde med spørgsmål så spørg endelig!
Jeg håber 2017 bliver et bedre år med flere indlæg!

11 kommentarer

 • Mette

  Sikke en fed blog du har – selv for en gammel krage på 40 som mig. Håber du har det godt ❤️. Har selv haft spiseproblemer da jeg var yngre og til dels stadig, og ved hvor meget det preller af på en, når andre kommer med velmenende kommentarer. Men hold op, hvor er du en smuk og helt særlig pige – som kun fortjener al ❤️ I verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Ønsker dig alt det bedste ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Kære smukke Amalie
  Jeg har simpelthen fulgt dig længe efterhånden – faktisk siden du lavede nogle små videoer på facebook med spørgerunder og andet.
  Og må indrømme, at jeg fik en kæmpe klump i halsen en aften for godt 3-4 år siden, hvor du lagde et billede på instagram, og for første gang (for mig, som slet ikke kender dig), åbnede op omkring din sygdom. Jeg blev så ked af det. Det er så ærgerligt, at man kan overtages sådan af en grum og svær sygdom. Især når man er så pæn og sød en pige som dig – men det ved jeg, du har hørt før, og nok ikke lige vender bøtten på din situation.

  Jeg vil bare sige, at jeg elsker når du deler dine flotte, æstetiske billeder fx på instagram og generelt bare når du deler et eller andet på de sociale medier. Uden overhovedet at kende dig, så føler jeg alligevel, at jeg har en tilknytning til dig.

  Jeg håber sådan det bedste for dig. Hold kæft det må være svært. MEN jeg er sikker på, at alting nok skal gå i en god retning for dig.

  Nu vil jeg egentlig bare høre dig, om din sygdom er noget du evt har tænkt dig at skrive mere om her på din blog?

  Kærlighed fra en glad læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Har savnet dine blogindlæg! Har fulgt med næsten fra starten og altid lige tjekket om der var kommet noget nyt hver måned, så det er super dejligt at høre at du er frisk(ere) igen 🙂 Kan huske at jeg var vild med dit gamle værelse, måske har din indretningsstil udviklet sig, men det har min jo også, så det kunne være fedt at se hvordan du har pyntet det nye sted. Derudover er din stil (du også) og de ting du viser på insta bare rigtig fine! Glæder mig til se mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Dejligt med trofast følger! Tak for det! Jeg vil helt klart tage billeder af mit værelse! Rigtig god idé! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bene

  Jeg giver ofte din blog et besøg i håb om et nyt indlæg, men hvor er jeg glad for at du holder gang i den for det er virkelig en lomme af inspiration, jeg finder her! Jeg er vild med dit univers og dine fine billeder – både her, på tumblr og instagram!
  Held og lykke med udskrivelsen og Østerbro – og må 2017 bringe gode ting med sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ancher

   Er jeg så glad for at høre! Og mange tak :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Fint indlæg mulle ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad min uge gik med #3