Gothersgade 141, 1 - 4Dejlige stunder efterfulgt at udmattelse – Amalie Ancher
Min værste fjende er lagt på hylden

Dejlige stunder efterfulgt at udmattelse

Jeg har været i sommerhus med min familie fra i lørdags til i dag, mandag. Jeg har nydt at være i selskab med min familie og at være sammen med mine 2 nevøer, har været SÅ rart. Jeg har også formået at spise et par måltider selv her i påsken, men nu er jeg udmattet. Jeg har brug for ro og at koble fra – ikke at skulle forholde mig til “rigtig” mad lige foreløbigt.
Jeg bor på et bosted, hvor jeg ikke har adgang til eget køkken og det er en ekstra stressfaktor, når jeg skal lave mad. Så indtil jeg har overskuddet, må jeg ty til sondemaden. Babysteps!
Jeg kæmper videre på min egen snørklede måde, lader autismen få plads, så jeg kan få ro i hovedet og det er okay!

Jeg har haft en god “påskeferie” og håber også I har nydt fridagene samt det fine vejr!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min værste fjende er lagt på hylden